Close

Stout bij je thuis

Welkom bij Stout. De komende maand(en) zijn we na een lange periode van sluiting eindelijk weer geopend. We ontvangen je maar wat graag op ons terras of in ons restaurant. Daarbij hanteren we een aantal spelregels om het zo voor iedereen zo fijn, gezellig, smaakvol, sfeervol en vooral veilig te laten verlopen.

We kunnen in ons restaurant 30 gasten plaatsten, meer mag helaas nog niet. Dit is meteen het maximaal aantal gasten dat we per avond aan reserveringen aannemen. Mocht het echter blijken dat het lekker weer wordt dan is het mogelijk om maximaal 2 dagen van te voren te reserveren voor plekken op het terras. Daar kunnen we tot 60 gasten plaatsen.

Richtlijnen geven aan dat het niet mogelijk is om te reserveren voor meer dan 2 personen wanneer je NIET in hetzelfde huis woont. We willen jullie vragen om hier eerlijk mee om te gaan wanneer je een reservering plaatst zodat wij bezig kunnen zijn met doen waar we goed in zijn, jullie lekker in de watten leggen. Wil je komen met een groter gezelschap dan zul je ALTIJD op aparte tafels plaats dienen te nemen met daartussen 1,5 meter afstand.

Jullie mogen er van uitgaan dat de medewerkers die aan het werk zijn gezond zijn, extra hun handen wassen, extra opletten met het schoonmaken van algemene ruimtes en dat we alle nodige maatregelen treffen om op een verantwoorde manier ons restaurant open te stellen. We vragen hierbij ook jullie verantwoordelijkheid. We zullen dit op voorhand van elk bezoek ook checken bij de deur. Bij twijfel over je gezondheid houden wij ons het recht voor om een reservering te annuleren.

Wij gaan er kei hard voor werken om ondanks deze beperkingen op een zo’n normaal mogelijk manier voor jullie klaar te staan. Dat wil zeggen dat onze bediening gewoon aan tafel komt (ook binnen 1,5 meter!!), geen mondkapjes en handschoenen draagt. Wij nemen onze verantwoording hier door er zeker van te zijn dat iedereen gezond is en dit verwachten we dan ook van jullie. Op deze manier kunnen we draaien zonder dat we ineens drie dubbele shifts draaien of een tijdslot op je bezoek hoeven te zetten. We hechten aan onze visie op gastvrijheid waarin je op een ongedwongen en informele manier op gastronomische wijze kunt genieten.

We zien je graag, uiteraard in goede gezondheid, verschijnen! 

Heerlijk eten

Dat is waar wij bij Stout voor gaan. Eten bereid met gevoel voor smaak; vers en geïnspireerd door de producten die onze lokale leveranciers en de vier seizoenen ons te bieden hebben. Onze eerlijke en elkaar versterkende ingrediënten worden als altijd verzorgd en verfijnd gepresenteerd.


Bij Stout

Bij Stout laten we je graag genieten van de mooie momenten in het leven. Momenten die we graag onderstrepen met kwaliteit op het bord en in het glas.

Laat je verrassen door de kookkunsten van onze Chef-Kok Roland Lorenzini en zijn brigade. In voor een avondvullend diner? Dan bevelen wij je het bistronomisch meergangen menu aan. Liever een sneller hapje of eigen invulling van je menu, dan kun je altijd kiezen voor de a la carte bistrokaart.

Reserveer

Reserveren bij Stout? Regel het direct hieronder of neem contact met ons op!
Heb je speciale (di)eetwensen? Laat het ons op voorhand even weten dan zorgen we voor een passend menu of gerecht.

Reserveren

Reserveren bij Stout? Regel het direct hieronder of neem contact met ons op!
Heb je speciale (di)eetwensen? Laat het ons op voorhand weten, dan zorgen wij voor een passend menu of gerecht.

Stout on Tour

Jouw borrel, bedrijfsfeest, barbecue, walking diner of huwelijksdiner laten verzorgen op bistronomische wijze? Stout On Tour komt graag overal naartoe. In overleg stellen wij een passende invulling samen en voeren deze op locatie tot in de puntjes uit.

Neem contact op met Roland of Jelle.
Telefoon: 06-46165500
Email: info@stoutetenendrinken.nl

Contact

Dorpsstraat 86
5735 EG Aarle-Rixtel

E-mail: info@stoutetenendrinken.nl
Telefoon: 0492-778388