Eten met een groter gezelschap

Bedrijfsborrel? Familiefeest? Productpresentatie? Combineer het met een heerlijk diner in een setting exclusief voor jou gezelschap!

Meer op zoek naar een borrel of walking dinner? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook grotere groepen willen wij laten genieten van onze verse gerechten en onze service. Om dat te kunnen garanderen, is het voor ons niet mogelijk om voor groepen groter dan 8 personen á là carte-gerechten uit te serveren of verschillende menu’s per tafel uit te serveren.

Wij adviseren u te kiezen voor een keuzemenu ofwel een bistronomisch menu. Hieronder vind je de mogelijkheden om jullie avond op een smaakvolle en passende manier in te vullen!

Voor een goede en snelle doorstroom op de avond zelf, ontvangen wij uw keuzes graag uiterlijk drie dagen voor aanvang van het diner.

Keuzemenu

Tasty Tom Tomatensoep
Seizoenssoep
Rundercarpaccio
Salade Stout
***
Beef – Botermals rundvlees met seizoensgroenten
Stoute Zee – Wisselend visgerecht met botersaus
***
Seizoensdessert
Kaasplank (+3 euro)
Prijzen:
3 gangen met soep: 25 euro
3 gangen met voorgerecht:  28 euro
4 gangen met soep en voorgerecht: 34 euro

Bistronomisch Menu

Wanneer je met je gezelschap graag een avondje op hoog culinair niveau verrast wilt worden raden wij ons bistronomisch menu aan. De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest voor een bistronomisch menu.

Prijzen:

  • 3-gangen menu met voor, hoofdgerecht en dessert 30 euro
  • 3-gangen menu met voor, tussen en hoofdgerecht 32 euro
  • 4-gangen menu met voor, tussen, hoofdgerecht en dessert 36 euro

Menu’s zijn uitsluitend per gehele tafel te bestellen. De gehele tafel eet dus gezamenlijk of keuzemenu’s of bistronomische menu’s.