Activiteiten

Elke maand nieuwe ingrediënten, nieuwe smaken, mooie wijnen en bieren. Activiteiten zijn vaak gepland rondom een bepaalde week en luiden de start van een seizoen of seizoensproduct in.

Tijdens de verschillende feestdagen presenteren we vaak aangepaste menu’s of gerechten. Kijk daarom op je gemak eens door deze kalender of er iets leuks tussenstaat waarbij je aan wilt sluiten.  Wij houden graag een stoel voor je vrij!

Activiteitenoverzicht eerste halfjaar 2017 


Vrijdagmiddagborrel

Het begin van een goed weekend! Kom na een week hard werken gezellig borrelen bij Stout. Wij serveren gratis bittergarnituur tussen 17:00 en 18:00 uur!

 


Stout-pakketten

foto-3Stout heeft voor elk wat wils! Zo verkopen wij  Stout-pakketten op maat. Deze pakketten zijn altijd voorzien van een drankje met bijpassend glas, een versnapering en één bijpassende gadget. Deze basis Stout pakketten zijn direct verkrijgbaar en variëren in prijs tussen de € 7,50 – € 10. Uiteraard ook telefonisch te reserveren.

Alle pakketten zijn op maat aan te vullen met bijvoorbeeld een Stoute high tea ( € 16), Healthy high tea (€ 18) of een Stout cadeaubon met een bedrag naar keuze!

Wie ga jij verrassen met een pakket?